Afgelopen weekend heb ik een leuke fotoshoot mogen doen van drie jonge kinderen. Gewoon hier in Westervoort, bijna om de hoek. 

Terwijl ik bij oma de boel aan het opzetten was kwamen de kinderen al binnen, met verbaasde gezichtjes over het verbouwde interieur. Vaak is het met hele jonge kinderen nog lastig omdat ze over het algemeen een heel andere agenda hebben dan de fotograaf en ouders. Maar in dit geval waren de twee nichtjes wat ouder dan het jongetje van 1 jaar, en ze kenden elkaar al – dus de peuter wilde maar al te graag bij de andere twee komen staan. 

Mijn insteek met kinderen is heel simpel. Laat ze maar lekker aanrommelen, dan roep ik ze tussendoor een paar keer tot de orde om alle oogjes de goede kant op te krijgen. En als ze eens op de camera willen kijken of met de camera willen spelen dan heb ik daar ook geen probleem mee; dat geeft mij de kans een klein beetje vertrouwen op te bouwen en zo lekker ontspannen plaatjes neer te zetten.

Hieronder de resultaten van deze shoot met een paar hele leuke, lieve kinderen.

photocrati gallery