Sja, voordat ik dit bericht postte leek het toch alsof ik al maanden had stilgestaan. Gelukkig is dat niet zo, maar mijn blog liep wel behoorlijk achter.

Ik ben met een paar leuke projecten bezig, en heb ondertussen ook redelijk wat gepland staan voor de komende maanden (tot en met mei) dus het gaat lekker.

Op 19 januari werd in Westervoort de eerste echte Ladies Night gehouden. Erg spannend – we wisten niet wat we konden verwachten en of er 50 bezoekers zouden komen of  150. Uiteindelijk waren het er meer dan 250, dus dat was super goed !

Ik heb daar gestaan om foto’s te schieten van bezoeksters. Heel gezellig, veel gelachen en het werd laat, dus na afloop was ik behoorlijk gaar. Het leukste is nog dat ik nadien een aanzienlijk aantal opdrachten heb gekregen voor uiteenlopende zaken. Een goede zet dus.

Omdat ik een goede verstandhouding heb met de lokale vestiging van Ami Kappers, heb ik op verzoek van de dames daar een zondagmiddag gespendeerd aan foto’s schieten van een stel speciale kapsels – ze willen deze kapsels indienen als mededingers in een wedstrijd voor kappers. Ik mag hopen dat de fotografie meehelpt !

Aankomende zaterdag sta ik bij Hairstyling Ineke, ook in Westervoort. De hele dag foto’s schieten van Valentijnskapsels. En de week erna piep ik er even voor zes dagen tussenuit naar Spanje. Even pa en ma opzoeken. Camera mee, met het plan om de Arabische Wijk in Granada eens goed op de gevoelige plaat te zetten. Kan niet wachten…

Hieronder een paar shots van de Ladies Night en de vier kapsels van Ami Kappers..

photocrati gallery