Mijn naam is Kim Dalmeijer. Vader en fotograaf met passie. Ik maak foto’s van de meest uiteenlopende zaken, maar nog het liefst van mensen.

Met enorm veel plezier, spontaniteit en enthousiasme stort ik me in iedere shoot – van gezin tot huisdier, kinderen tot glamour shoot, portfolio of bedrijfsreportage.266612_3853551262898_1058077402_o

Ik hou ervan om te spelen met licht en compositie en mensen zo neer te zetten dat ze positief verbaasd zijn door de resultaten. Ik ben altijd op zoek naar die ‘Wauw’-reactie als ze op het scherm kijken naar wat ik zojuist geschoten heb.

Door een nauwe vriendenrelatie aan te houden met veel collega-fotografen en op regelmatige basis workshops en vakevenementen te bezoeken, maar vooral ook door heel kritisch naar mijn eigen werk te kijken, kan ik de foto’s neerzetten zoals ik of mijn klant die voor ogen heeft. Uiteraard wordt ik hierbij geholpen door de apparatuur waar ik voor kies – professioneel, goed onderhouden materiaal.

Neem contact met mij op via de contactpagina. Een vrijblijvend gesprek of mailwissel kost niets en geeft mij de kans u te overtuigen om met u te mogen werken !

I used to be a professional photographer.

You’ll still find a lot of my work with the Kidogo logo, the former name of my business. However, in 2012 I stopped with the photography business due to the economic crisis. I went back to IT and I currently run my own business in IT.