Mijn naam is Kim Dalmeijer. Vader en fotograaf met passie. Ik maak foto’s van de meest uiteenlopende zaken, maar nog het liefst van mensen.

Met enorm veel plezier, spontaniteit en enthousiasme stort ik me in iedere shoot – van gezin tot huisdier, kinderen tot glamour shoot, portfolio of bedrijfsreportage.266612_3853551262898_1058077402_o

Ik hou ervan om te spelen met licht en compositie en mensen zo neer te zetten dat ze positief verbaasd zijn door de resultaten. Ik ben altijd op zoek naar die ‘Wauw’-reactie als ze op het scherm kijken naar wat ik zojuist geschoten heb.

Door een nauwe vriendenrelatie aan te houden met veel collega-fotografen en op regelmatige basis workshops en vakevenementen te bezoeken, maar vooral ook door heel kritisch naar mijn eigen werk te kijken, kan ik de foto’s neerzetten zoals ik of mijn klant die voor ogen heeft. Uiteraard wordt ik hierbij geholpen door de apparatuur waar ik voor kies – professioneel, goed onderhouden materiaal.

Neem contact met mij op via de contactpagina. Een vrijblijvend gesprek of mailwissel kost niets en geeft mij de kans u te overtuigen om met u te mogen werken !

Ik ben ook bekend als Kidogo Fotografie of gewoon Kidogo. Wat betekent ‘Kidogo’ ?

‘Kidogo’ is Swahili voor ‘kleintje’ of ‘klein ding’. Swahili of Kiswahili wordt door 50 miljoen mensen in Oost-Afrika gesproken. Vanaf dat ik 6 maanden oud was gingen mijn ouders en ik eens per jaar op vakantie naar Kenia. De eigenaar van het hotel aldaar heette ook Kim. Omdat ik als klein blond jongetje overal zelfstandig heen ging binnen het hotel en een lievelingetje was van het personeel van het hotel, noemde men mij al snel ‘Kim kidogo’ (kleine Kim) en de baas ‘Kim kikubwa’ (grote Kim). Zelfs nu, meer dan 35 jaar later, noemen mijn ouders mij nog regelmatig ‘kidogo’. Vandaar de naam.