Afgelopen vrijdag was het zover. De actie die ik had opgezet met de medewerking van Ami Kappers en Beauté du Monde vond plaats.

Voor een bedrag van 25 euro konden dames zich inschrijven. Bij Ami Kappers werd hun haar gestyled en vervolgens kregen ze bij Beauté du Monde mooie make-up aangemeten. Ter afsluiting kwam men dan bij mij in de studio die ik had opgezet in een aparte ruimte bij Beauté du Monde. Ik heb daar een paar grote softboxen neergezet met natuurlijk een haarlichtje, want dat mooie haar moest wel uit de verf komen.

Met sommigen ben ik ook naar buiten gegaan, soms zelfs in terwijl het sneeuwde. Erg leuk om dan midden op het dorpsplein in Westervoort te staan met al die starende mensen. Er was markt, dus dat gaf ook een extra dimensie aan het geheel.

Vooral voor de kapsters en de visagistes was het aanpoten, mijn aandeel viel nog heel erg mee. Nadeel was natuurlijk wel dat ik na afloop alles nog moest afbreken en naar de auto moest slepen terwijl de rest al spreekwoordelijk achterover kon gaan zitten.

We vonden het allemaal enorm leuk om te doen, ik heb een aantal erg leuke mensen ontmoet, een paar prachtige modellen gevonden die ik mogelijk nog eens ga inzetten en vooral prachtige platen geschoten.

Bij deze wil ik met name Heleen en haar team van Ami Kappers bedanken en natuurlijk Nabila en Francis van Beauté du Monde voor hun prachtige werk.

Hieronder een kleine selectie uit de geschoten resultaten.

UPDATE 22-12: Ik ben overigens helemaal vergeten te vermelden dat we per shoot een bedrag van 5 euro hebben gedoneerd aan Pink Ribbon !

photocrati gallery