Ik heb recent weer wat ‘goedkopere’ lenzen weg gedaan en daar kwaliteits-glas voor in de plaats aangeschaft uit de L-serie van Canon. Daarnaast heb ik nu twee camera bodies die Canon als professioneel bestempeld.

Toevallig kwam ik vandaag zoekend naar nieuwe firmware langs de site van CPS – Canon Professional Services. Toen ik de lijst van vereisten doorliep werd het me duidelijk dat ik voldoe aan de door Canon gestelde standaarden voor lidmaatschap. Dus ik heb mijn apparatuur geregistreerd en ik kan nu gaan zitten wachten op mijn mooie zwarte CPS-pasje. De voordelen; voorrang en korting bij reparaties, gratis advies, wat goodies en het CPN magazine.

Leuk ! En een fijn gevoel dat ik kapot materiaal maximaal 3 dagen kwijt ben vanaf nu en niet via de winkel reparaties hoef aan te vragen maar gewoon direct bij Canon zelf ! Jippie ! ;)photocrati gallery