Topfotograaf!!
Alex en Romy Zetsen
Kan niet anders zeggen, de foto’s zijn super en mijn muur te klein;) Ik heb er wel van geleerd dat als we de volgende x foto’s laten maken, dat we jou en (onze zoon, Red.) Thijmen dan gewoon een tijdje alleen laten. Gaan we de honden wel uitlaten ;)
Yvonne Kroon
Kim, bedankt voor de fantastische mooie foto’s de gezelligheid en je professionaliteit.
Darwin Luinge
We zullen jouw naam zeker noemen bij vrienden. Jouw enthousiasme, rust bij het nemen van de foto’s en de snelheid van handelen zijn top!!! (je reageerde al op mijn mail voordat ik hem verzonden had)…..
Frank Arends
Vorig jaar heb ik een foto shoot gehad bij Kidogo fotografie. Ik ben nog steeds erg blij met het resultaat en krijg van alle kanten te horen hoe mooi de foto’s zijn geworden. Ook de samenwerking tusen de fotograaf (Kim Dalmeijer) en mij verliep ontzettend leuk. We hebben veel gelachen en plezier gemaakt en dat zorgde voor een ontspannen sfeer. De foto’s die ik afgedrukt wilde hebben, hebben nu een mooi plekje in m’n huis gekregen. En (al zeg ik het zelf)… wat ben ik er trots op!
Kelly van Etten
Zondagmiddag 13.00u, fotograaf Kim komt foto’s maken! In eerste instantie zouden we naar buiten gaan maar de buienradar voorspelt niet veel goeds. Dan toch maar binnen. Mooie kleren aan, waar Mattijs nog snel even een beker melk overheen gooit, grr. Op zoek naar iets anders wat toch een beetje in het geheel past. Gelukt en daar gaat de bel. Kim heeft al zijn spullen bij zich, de kids vinden het reuze interessant. Alles wordt klaar gezet en dan kan de shoot beginnen. Roos poseert alsof ze dat altijd al gedaan heeft maar Mattijs trekt alleen maar gekke gezichten en heeft er eigenlijk niet zoveel zin in. Kim blijft rustig terwijl papa lichtelijk gespannen raakt. Wij zijn vooral benieuwd naar het resultaat. ’s Avonds al komen de foto’s binnen. Ze zijn echt prachtig geworden! Dat wordt nog moeilijk om te kiezen. We willen graag 1 foto op een tuindoek en dan in een frame voor aan de muur. Opa’s en oma’s hebben inmiddels een keuze gemaakt en de nabestellingen zijn binnen. We zijn erg tevreden!
Brechje Furman
Ik vond het een leuke dag, de samenwerking vond ik erg prettig. En ik hoop zeker in de toekomst nog eens samen te werken.
Samanmali van de Velde
Ten eerste ontzettend bedankt; wat zijn de foto’s ontzettend mooooi! Ik heb mijn favorieten op mijn Facebook pagina gezet. Sommige vind ik mezelf niet zo mooi opstaan, maar dat zal vooral aan mezelf liggen, haha!
Saskia Kock
Ik vond het erg leuk om met jou samen te werken. Je bent spontaan en grappig in hoe je je werk doet. Je stelde je van te voren even voor en we maakten een praatje. Dan heb je niet helemaal het gevoel dat je voor een vreemde staat. Het voelt dan al wat vertrouwd. Wat ik vooral positief vond is dat je de tijd nam voor de shoot. Dat geeft een relaxed en rustig gevoel ook naar mij toe. Bedankt voor de leuke middag!
Wendy van Wagensveld
De foto’s zijn super leuk!!! Mijn dochtertje voelde zich heel speciaal en is voor haar zelfvertrouwen heel goed. Dus ja zeker volgend jaar weer!!!!!
Mona van Anholt
Wij hebben de foto’s per mail ontvangen en ze zijn helemaal leuk! We vonden het verder prima gaan, jammer dat mijn dochter van het paard afviel maar dat is gewoon pech….maar wel prettig dat het door jou goed opgepakt werd en meteen duidelijk was dat je zelf ook gewend bent met paarden om te gaan. Voor volgend jaar graag weer!
Pauline Gielens
Prima, representatief werk – exact wat wij voor ogen hadden voor onze nieuwe folder en meer. Bedankt !
Norbert van Schelt
Goede kwaliteit, en ik hou er van. Petje af voor jou!
Jill Lemein
[/one_half_last]