Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn blog heb geüpdated. Een flinke tijd alweer… oeps.

Ik heb het behoorlijk druk gehad de laatste weken, dus ik kan niet alles bloggen wat ik zou willen. Maar dit familieportret wilde ik toch even delen.

Volgens mama Marije van het gezinnetje waren zij als gezin wel een hele grote uitdaging, en het was duidelijk dat ze niet veel hoop had dat er een foto uit zou rollen waar ze alle vier (ouders en twee kinderen) leuk op zouden staan. En juist dat moet je niet tegen me zeggen, dan krijg ik juist zin om het te proberen !

In retrospect moet ik toegeven dat het niet eenvoudig was om de juiste foto’s te pakken te krijgen, maar het is gelukt en het gezin was bijna uitzinnig van vreugde en verbazing toen ze de foto’s onder ogen kregen. En dat is, plat gezegd; “Kicken !!”

 

photocrati gallery