[singlepic id=195 w=160 h=120 float=right]Afgelopen zaterdag heb ik eindelijk de shoots kunnen doen met model ‘KellSs’. Twee keer uitgesteld maar nu eindelijk zat alles mee.

Het plan was om éen shoot te doen met een paard erbij, en éen shoot op het strand. Het regelen en plannen vooraf vind ik dan al bijna net zo leuk als de shoot zelf. Mailen en bellen op zoek naar een manege die welwillend genoeg zou zijn om ons een paard te lenen voor een half uurtje, en dan ook nog tegen het geluk aanlopen dat de manege een prachtig stukje land achter de binnenbak heeft waar je perfect kunt schieten. Mooie begroeïng, leuke schuren, glooiende hellingen. En alsof dat niet genoeg is ook nog een vennetje met eenden, waterkoeten en zwanen… en bomen die met hun takken in het water hangen.

Ook de shoot op het strand was super. Ik had het zo gepland dat de strandshoot tijdens het gouden uurtje plaats zou vinden, en dat pakte super uit. Prachtig roze-goud licht.

We werkten voor het eerst samen in deze samenstelling. Het model is redelijk onervaren maar deed het heel goed. Luisterde goed, had wat eigen inbreng die goed aansloot en bracht ook haar eigen kleding mee die goed aansloot bij de thema’s zoals we die gekozen hadden. En de visagiste, Nabila, is gewoonweg super. Prachtige make-up, heel krachtig, maar niet overdone. Zeer professioneel en precies de stijl en sfeer waar ik op hoopte. Een erg leuk team en het was gewoon jammer dat we na een uurtje of drie klaar waren.

De visagiste en ik blijven samenwerken, en ook ‘KellSs’ hoop ik nog een keer voor de camera te kunnen krijgen voor een paar nieuwe shoots. Ik ben de foto’s nog aan het uitzoeken en aan het omzetten; deze week nog hoop ik ze aan het portfolio te kunnen toevoegen.