Sinds afgelopen zaterdag ben ik de gelukkige gebruiker van een Android telefoon. Mijn oude telefoon overleefde een aanvaring met een Duplo-blokje niet – don’t ask !

Het is zelfs voor mij (ik ben gek op gadgets, consultant in de IT, dus ik zou er aan gewend moeten zijn) soms bijna niet te bevatten wat er mogelijk is tegenwoordig. Op bepaalde vlakken ook wel griezelig; we raken met zijn allen zo ‘verbonden’ via de digitale media dat je heel goed moet gaan nadenken over je veiligheid. Wat zet je online, hoe doe je dat, waar doe je dat en hoe beveilig je je gegevens ?

Voor hen die ook willen navigeren met hun Android telefoon kan ik CoPilot adviseren. De link vind je rechtboven.

Hier onder een brainteaser; wat doe je ermee ?

[qrcodetag]Goed zo ! Je hebt het begrepen ! Mooie manier om geheime berichten te sturen ?[/qrcodetag]