Na de groepsfoto’s afgelopen zondag ben ik naar Ede geracet. Daar ben ik een shoot gaan doen met een meid van 15 die de fotoshoot van haar moeder kado had gekregen voor haar verjaardag.

Normaliter doe ik zo’n anderhalf uur over zo’n shoot, maar in dit geval werd het bijna drie uur. Gewoon omdat ik zoveel plezier had in deze shoot. Mijn model was heel makkelijk in de omgang, werd niet verlegen van de camera en was heel erg goed in het opvolgen van mijn opdrachten. En alsof dat niet genoeg was, was ze ook nog eens prachtig om te zien. Haar moeder was verschrikkelijk lief en heeft zelfs op een bepaald moment met een haardroger een windeffect staan nadoen. Ze was duidelijk heel erg toegewijd en het was gewoon een erg gezellig gezin.

Een paar van deze platen ga ik binnenkort toevoegen aan mijn portfolio. Wat mij betreft was dit echt een model in de dop, en ik hoop in de toekomst nog eens met haar te kunnen werken. Natasja en Linda, bedankt !

photocrati gallery