Het is weer veel te lang geleden dat ik een fatsoenlijke blog postte. Soms gaat dat zo. Je hebt te veel te doen en andere dingen vragen prioriteit. Terwijl je eigenlijk donders goed weet dat het belangrijk is dat je regelmatig nieuwe dingen post.

Maar ja, nobody is perfect en zeker ik niet. Dus ik maak nu weer een nieuwe start met het goede voornemen om eens in de week iets nieuws en leuks te bloggen. Als dat net zo goed gaat als het updaten van mijn 80 dagen/80 millimeter foto’s dan zitten we gebakken !

Ik ben druk bezig met van alles en nog wat. Eén van die dingen is het langzaam vernieuwen van de website. De prijsoverzichten zijn wat duidelijker, ik heb de klantervaringen wat leuker aangekleed en zo nog wat links en rechts. Verder ben ik druk bezig om wat nieuw werk voor mijn portfolio te verzamelen. En dat is niet altijd makkelijk. Je kunt wel alles in je portfolio gooien maar als je jezelf serieus neemt als fotograaf wordt de standaard voor je eigen portfolio soms (bijna) onhaalbaar hoog. Vrijwel niets is goed genoeg. En toch heb ik een paar werken klaar liggen die ik binnenkort eens even ga toevoegen.

Waar ik ook erg blij mee ben is mijn collectie werken op Werk aan de Muur. Dit is een prachtige website waar je allerlei werken kunt bekijken, maar ook kunt kopen op allerlei mediums en formaten. Eerst en alleen naar mijn werk kijken natuurlijk!

Mocht je mij nog niet volgen, voeg me dan even toe op Twitter of op Facebook. Of allebei natuurlijk !